Holland, Holland, Uppsala och Hallstahammar

Mycket har hänt sedan sist. Två vändor till Holland, en till Uppsala och Hallstahammar.

I mitt förra inlägg berättade jag om att jag skulle åka ner till Holland och tävla tillsammans med landslaget i cykel. Det var en tour på fyra dagar som gick väldigt bra under första dagen då jag blev bästa svensk under prologen, under resterande etapper så fanns det inte så mycket pang i benen som jag hade hoppats på.

Bara två veckor efter denna tour så blev jag uttagen igen att representera Sverige i cykel. Denna gång hade jag oturen att bli sjuk precis en vecka innan race, jag ansåg att jag var frisk och jag valde att följa med ner till Holland.  Första loppet där nere var ett tempolopp och det gick helt okej, hade inga superben men eftersom jag varit sjuk så väntade jag mig inte det. Dagen efter var det en linje etapp som gick väldigt bra. Jag hamnade i någon form av andra klunga där vi var ungefär 30st (det var ca 150st som startade denna etapp) och var väldigt aktiv högt upp i klungan och vid mål blev det klungspurt. Väldigt roligt. Dag tre och sista etappen är en kort historia. Hade nå fruktansvärt bra ben, låg med i första klungan högt upp och allt flöt på bra och kände att idag kan jag klara detta. Tills jag fick punka…. Det var bara stanna och vänta på ett nytt hjul, men mina ben försvann med klungan tror jag. Men det tillhör sporten det också tyvärr.
I Uppsala var det dags för Skandis GP, vilket inte gick så bra, jag blev sjuk efter Holland och hade väl inte riktigt blivit 100% frisk. En besviken Cecilia lämnade Uppsala den dagen.

Förkylningen försvann inte på några veckor så formen var inte så bra när det väl var dags för Sverigepremiär i triathlon. Det var dags för Hallstahammar triathlon. 2*minisprint skulle avverkas på samma dag. Första racet var det startade alla tillsammans och jag fick till en bra simning och var riktigt taggad på att trycka på  hårt på cykeln. Men tyvärr så fick jag lite tekniska problem och det tog ett tag och fixa, i princip hela fältet passerade mig. Till race nr 2 var det jaktstart men eftersom det gick så dåligt under första racet så var jag för långt bak, det var svårt att ta ikapp. Men nu kan det ju bara gå bättre.

Snart är det dags för SM i Uppsala, kul.

Vi hörs!

Cecilia

 

Relaterade poster

Vi lägger ner teamet

december 06, 2017

Uppstart i träningen

november 23, 2017

Det går framåt!!

november 13, 2017

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tävlingsschema

augusti 2018
M T O T F L S
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
×